Tartă cu brânză învelită în ciocolată

Tartă cu brânză învelită în ciocolată

Ingrediente:

Pentru blat:
200 g făină
160 g unt
1 gălbenuş
5 linguri lapte rece

Pentru umplutură:
500 g brânză de vaci
200 g zahăr
7 ouă
300 g smântână

Pentru glazură:
200 g ciocolată amăruie
100 ml smântână lichidă pentru frişcă
50 g unt

Pentru decor:
100 g căpşuni

Mod de preparare:

Cerni făina într-un bol. Tai untul cubuleţe şi-l adaugi în vas. Amesteci făina cu untul, astfel încât bucăţile de unt să fie acoperite cu făină. Adaugi gălbenuşul bătut împreună cu laptele şi amesteci, până obţii un aluat nelipicios. Dai la frigider pentru 30 de minute.

Citeşte restul reţetei pe clickpoftabuna.ro!

Sursa: adevarul.ro


populare
astăzi

1 Mutare misterioasă a Ucrainei?

2 De citit...

3 Foarte interesant! / Citind povestea asta realizezi că în cazul Georgescu orice este posibil...

4 Scandalos / Cică nu sunt bani și vor de la noi, dar „aleșii” se plimbă prin cele mai exotice destinații!

5 „Uneori avem prejudecăți că este o țară foarte înapoiată, dar este o țară frumoasă, cu mulți oameni drăguți și locuri foarte frumoase”