Tata-socru Ilie Sârbu nu mai așteaptă EXECUȚIA lui Dragnea, DEMISIONEAZĂ

Tata-socru Ilie Sârbu nu mai așteaptă EXECUȚIA lui Dragnea, DEMISIONEAZĂ

Ilie Sârbu nu vrea să-i dea satisfacție lui Liviu Dragnea, își depune demisia din funcția de lider al Grupului Parlamentar al PSD. El a făcut anunțul în cursul întâlnirii de ieri, de la partid. Mai mult, anumite surse din partid susțin că ar demisiona chiar și din PSD! Sârbu, dar și alți apropiați ai Clanului Ponta-Sârbu-Ghiță se află pe lista neagră a lui Liviu Dragnea spun surse din PSD. 

Este un nou episod din măcelul declanșat între taberele Ponta-Sârbu și Dragnea-Zgonea. Cele mai dramatice momente se petrec însă în teritoriu unde, practic, PSD este rupt în două, între cei care i-au rămas fideli lui Ponta și cei care au trecut de partea lui Dragnea! Dolj, Prahova, Brașov, Vâlcea, Bihor, Satu-Mare, Argeș, Iași, Bacău, sunt câmpuri de luptă unde aproape că s-a ajuns să curgă sânge pe pereți la propriu. 

Iar DNA nu și-a spus, încă, ultimul cuvânt în PSD. Urmează o toamnă cu mari lovituri pentru această pelagră a societății românești din ultimii 26 de ani! 


Citește și:

populare
astăzi

1 Dacă asta nu o fi intoxicare ci realitate?

2 Țara infracțională România / Două doctorițe au semnat acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru divulgarea subiectelor la rezidențiatul din 2021

3 VIDEO Figuranții cu bani ne-au făcut de cacao / Artiștii trupei Coldplay, „extrem de afectați” după fluierăturile de la București la adresa tânărului ro…

4 „Atâția sâni am, atâția se văd. Parcă e mai rău să nu ai”

5 Încep surprizele? / SUA și Ucraina vor semna joi un acord de securitate