Tata-socru Ilie Sârbu nu mai așteaptă EXECUȚIA lui Dragnea, DEMISIONEAZĂ

Tata-socru Ilie Sârbu nu mai așteaptă EXECUȚIA lui Dragnea, DEMISIONEAZĂ

Ilie Sârbu nu vrea să-i dea satisfacție lui Liviu Dragnea, își depune demisia din funcția de lider al Grupului Parlamentar al PSD. El a făcut anunțul în cursul întâlnirii de ieri, de la partid. Mai mult, anumite surse din partid susțin că ar demisiona chiar și din PSD! Sârbu, dar și alți apropiați ai Clanului Ponta-Sârbu-Ghiță se află pe lista neagră a lui Liviu Dragnea spun surse din PSD. 

Este un nou episod din măcelul declanșat între taberele Ponta-Sârbu și Dragnea-Zgonea. Cele mai dramatice momente se petrec însă în teritoriu unde, practic, PSD este rupt în două, între cei care i-au rămas fideli lui Ponta și cei care au trecut de partea lui Dragnea! Dolj, Prahova, Brașov, Vâlcea, Bihor, Satu-Mare, Argeș, Iași, Bacău, sunt câmpuri de luptă unde aproape că s-a ajuns să curgă sânge pe pereți la propriu. 

Iar DNA nu și-a spus, încă, ultimul cuvânt în PSD. Urmează o toamnă cu mari lovituri pentru această pelagră a societății românești din ultimii 26 de ani! 


Citește și:

populare
astăzi

1 Surprinzătorul nume ales de Polonia pentru avioanele lor F-35 / Imagini în premieră din SUA cu primul F-35 polonez, aproape finalizat

2 Interesante amănunte / Într-o veche mină din Bihor zace cheia care poate salva Europa din dependența de China

3 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

4 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

5 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat