Tatăl atacatorului de la Mladenovac a fost şi el arestat. De ce este acuzat

Tatăl atacatorului de la Mladenovac a fost şi el arestat. De ce este acuzat

Radisa Blazic a fost acuzat de infracţiuni de fabricare, deţinere, port şi distribuire ilicită de arme şi materii explozive.

Uros Blazic a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile

Tatăl tânărului de 21 de ani suspectat că a ucis opt persoane şi a rănit alte 13 într-o serie de împuşcături în noaptea dintre 4 şi 5 mai în sate din apropierea localităţilor Mladenovac şi Smederevo a fost arestat pentru 48 de ore, a confirmat miercuri pentru Tanjug o sursă din cadrul Ministerului de Interne, scrie Agerpres.

Radisa Blazic, în vârstă de 54 de ani, a fost arestat marţi pentru a se stabili originea armelor folosite de fiul său în timpul împuşcăturilor.

La o percheziţie în clădirile folosite de Radisa Blazic, au fost găsite sute de gloanţe de diferite calibre, praf de puşcă pentru muniţie, un pistol şi un revolver asemănătoare cu arme de foc, un dispozitiv de declanşare artizanală, precum şi mai multe lunete optice şi diverse alte piese de arme de foc, a precizat parchetul într-un comunicat.

Radisa Blazic a fost acuzat de infracţiuni de fabricare, deţinere, port şi distribuire ilicită de arme şi materii explozive.

Fiul său, Uros Blazic, a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile, la propunerea procuraturii din Smederevo, în urma unei audieri.

Uros Blazic a fost acuzat de infracţiuni de omor calificat, fabricare, deţinere, port şi distribuire ilicită de arme şi explozibili, răpire şi utilizarea neautorizată a unui vehicul aparţinând unei alte persoane.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Bordea s-a răzbunat pe fosta soție după ce a aflat cu cine îl înșela

2 Oana Zăvoranu, declarații cam picante despre amanta lui Alex Ashraf

3 Nici după 50 de ani nu s-a aflat cine e / Povestea bărbatului misterios care a sărit dintr-un avion deturnat, având la el 200.000 USD

4 VIDEO O persoană misterioasă a dat târcoale trupului lui DJ Lalla. Detaliul care ridică semne de întrebare privind decesul

5 Foarte interesante amănunte...