Tatăl lui Djokovici, fotografie revoltătoare: S-a pozat cu fanii pro-ruși VIDEO

Tatăl lui Djokovici, fotografie revoltătoare: S-a pozat cu fanii pro-ruși VIDEO

Novak Djokovici (Serbia, 35 de ani, 5 ATP) merge „ceas“ la această ediție de la Australian Open și tocmai a stabilit două borne impresionante care, în absența certificatului de vaccinare, îi oferă certificatul verde de calitate, după cum Adevărul a scris aici.

Dacă Nole e pe val, la Melbourne, în schimb, tatăl său, Srdjan, a „reușit“ să stârnească un scandal de proporții, imediat după ce fiul său s-a calificat în semifinalele Australian Open 2023. Concret, Srdjan Djokovici, cunoscut pentru convingerile sale pro-Rusia, a apărut într-o fotografie alături de un bărbat care ține un steag al Rusiei în complexul „Melbourne Park“. Fotografia, deși de o proastă calitate, îl arată, în mod clar, pe Srdjan, alături de bărbatul care are un tricou cu „Z“, semn că vorbim despre un individ care susține invazia Ucrainei.

Srdjan Djokovici, în centrul unui scandal mare, la Melbourne. FOTO: Arhiva Adevărul

Mai departe, amănuntele legate de acest caz devin neclare și trec în sfera speculațiilor. În primul rând, presa internațională susține că cineva l-ar fi auzit pe Srdjan Djokovici strigând „Trăiască Rusia!“. Nu există nicio filmare cu așa ceva. Există, în schimb, o secvență video, cu niște suporteri pro-ruși, la Melbourne. Acest clip însoțește peste tot știrea cu tatăl lui Djokovici. Totuși, nici în acest video nu e văzut Srdjan Djokovici, singura lui apariție fiind lângă bărbatul cu tricoul cu „Z“, în fotografia care poate fi văzută mai jos.

Tatăl lui Djokovici, Srdjan (stânga), alături de bărbatul cu tricoul cu Z, la Melbourne.

Tatăl lui Djokovici, Srdjan (stânga), alături de bărbatul cu tricoul cu Z, la Melbourne.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...