Tatăl lui Halep își apără cu dinții fiica: Declarații emoționante despre Simona și starea ei

Tatăl lui Halep își apără cu dinții fiica: Declarații emoționante despre Simona și starea ei

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) are un final de sezon de coșmar, după ce a părăsit US Open în turul I, a divorțat de Toni Iuruc, pentru ca acum să fie lovită de un scandal de dopaj, după un test efectuat la ultimul Grand Slam al anului în care, culmea, a și pierdut după prima rundă!

Stere Halep e convins că Simona e o sportivă corectă din toate punctele de vedere.

În ciuda acestor probleme, „Simo“ are o stare bună. Cel puțin asta spune tatăl ei, Stere. În dialog cu Antena 3 , acesta a comentat cazul de dopaj în care e implicată fiica ei și a insistat că Simona e curată, așa cum a fost de când s-a apucat de sportul de performanță.

Vedem un lucru normal care se poate întâmpla la oricare. Specialiștii vor spune, nu putem să știm ce s-a întâmplat. Nu sunt specialist. Sunt convins că niciodată n-a luat ceva. Trebuie răbdare și Dumnezeu va scoate la lumină lucrul ăsta. Și noi suntem curați în suflet că Simona e curată. N-a luat niciodată nvreo substanţă. Simona e unicată la așa ceva, n-ar fi apelat niciodată la așa ceva. Starea ei de spirit e bună, dacă în suflet e curată, n-are de ce să se teamă“, a spus Stere Halep pentru Antena 3.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...