Tătaru: Acel asimptomatic pe care toată lumea îl cerea acasă, acum nu mai vrea să meargă acasă

Tătaru: Acel asimptomatic pe care toată lumea îl cerea acasă, acum nu mai vrea să meargă acasă

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, miercuri seara, că persoanele asimptomatice, despre care a existat o discuţie publică referitoare la internarea în spital, în acest moment nu mai vor să plece acasă, pentru a-şi proteja familia şi fiind conştiente de posibila evoluţie bruscă a bolii.

"Dacă vă amintiţi, în prima fază sau în prima parte a acestui val pandemic se discuta foarte mult de un curent al asimptomaticului. Toată lumea era pe asimptomatic, îl foloseau şi în scop electoral la un moment dat. Acel asimptomatic pe care toată lumea îl cerea acasă, în acest moment puteţi vedea că în unităţile spitaliceşti nu pleacă acasă, nu mai vrea să meargă acasă, protejându-şi familia şi observând că un incipient de asimptomatic poate deveni un simptomatic şi revenirea lui în spital poate fi tardivă, au fost şi decese", a precizat Nelu Tătaru la Digi 24. AGERPRES/(A - autor: Cornelia Dumitru, editor: Irina Poenaru, editor online: Andreea Preda)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…