Tătărușanu, pe locul 3 în clasamentul portarilor cu cele mai multe intervenții la EURO 2016

Tătărușanu, pe locul 3 în clasamentul portarilor cu cele mai multe intervenții la EURO 2016

Ciprian Tătărușanu, goalkeeperul naționalei de fotbal a României, este pe locul 3 în clasamentul portarilor cu cele mai multe intervenții la EURO 2016, într-un top stabilit de UEFA.

Tătărușanu a avut opt intervenții în cele două meciuri disputate până acum de "tricolori", 1-2 cu Franța și 1-1 cu Elveția .

Tot opt intervenții are și Michael McGovern, ce a apărat poarta Irlandei de Nord în meciurile cu Polonia (0-1) și Ucraina (2-0) .

Lider este ucraineanul Andrei Piatov, cu 12 intervenții. Piatov a fost învins de patru ori în cele două jocuri disputate cu echipa sa (0-2 cu Germania și 0-2 cu Irlanda de Nord). El a avut o parte de vină la ultimul gol al Irlandei de Nord, când a respins o minge în față.

Pe locul doi în acest top este puțin cunoscutul goalkeeper al Islandei, Hannes Halldorson, cu zece intervenții în singura partidă disputată până acum de naționala sa, egalul cu Portugalia (1-1) .

Pe locul 5, cu șapte intervenții, este slovacul Matus Kozacik, care a adunat șapte intervenții în meciurile cu Țara Galilor (1-2) și Rusia (2-1) .

AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Teodora Oprea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...