Te crucești! Voi vedeți ce avere are Rafila? Intră direct în topul baronilor PSD!

Te crucești! Voi vedeți ce avere are Rafila? Intră direct în topul baronilor PSD!

Te crucești! Voi vedeți ce avere are Rafila? Intră direct în topul baronilor PSD!

Cea mai nouă senzație politică, Alexandru Rafila, omul care va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților în București, nu este un biet cercetător prăfuit uitat într-un laborator, ci un foarte bine garnisit financiar jucător politic. Averea sa conține conturi, acțiuni și case.

În diversele conturi bancare pe care le are, Rafila deține 694.500 lei, 208.500 euro (din care 100.000, cash, într-o casetă de valori) și 10.500 dolari.

Acțiunile pe care le deține reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății nu sunt ieftine: 300.000 lei, contravaloarea acțiunilor la Transgaz și 120.000 lei, a celor de la Banca Transilvania.

10.000 euro reprezintă împrumut către o persoană fizică pe care Rafila nu a numit-o.

Iar 333.000 lei sunt salariile obținute de Alexandru Rafila de la UMF și "Matei Balș", plus ceva mărunțiș din alte surse.

Rafila are trei apartamente (două din ele, peste 100 mp fiecare) și o casă de 330 mp, toate cumpărate.

SURSA:  Newsweek România


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?