„Te cunosc de undeva!“: tatăl lui Connect-R a fost spectator. „Ce-am crescut şi ce-ai ajuns“

„Te cunosc de undeva!“: tatăl lui Connect-R a fost spectator. „Ce-am crescut şi ce-ai ajuns“

Cea mai nouă gală a show-ului de la Antena 1, difuzată mâine seară, de la 20.30, are o încărcătură emoţională deosebită pentru Connect-R.

Connect-R şi SHIFT, un nou travesti la „Te cunosc de undeva!“ FOTO Antena 1

Tatăl artistului a venit special pe platoul de filmare, unde a stat întreaga zi şi a urmărit îndeaproape procesul prin care trec artiştii înainte de fiecare transformare. Mai ales că ruleta nu a fost deloc blândă cu Connect-R şi SHIFT, cărora le-a adus un travestiuri de zile mari: Caterina Valente cu piesa „Bongo Cha Cha Cha“.

„L-ai lăsat pe tatăl tău cu gura căscată!“, i-a mărturisit Andreea Bălan lui Connect-R, imediat după ce artiştii au cântat pe scena „Te cunosc undeva!“. „Chiar m-a felicitat în culise, mi-a spus: «Ce-am crescut şi ce-ai ajuns!»“, a dezvăluit artistul, făcând referire la machiajul strident şi rochiile care au venit la pachet cu cea de-a douăsprezecea transformare.

De altfel, încă de când au aflat că trebuie să întruchipeze din nou o femeie, cei doi artişti şi-au exprimat „bucuria“. „Leşinaţi suntem! Ruleta e hoaţă, s-a gândit ea, ce-ar putea fi delicios, aşa că iată...“, a mărturisit Connect-R. „Nu există nicio şansă să ştergem piesa asta din sistem, de peste tot şi să ne cadă altceva?“, a spus SHIFT la antrenamente.

Cum a reacţionat tatăl lui Connect-R când şi-a văzut fiul pe parcursul transformării şi ce le-a mărturisit colegilor lui din cel de-al optsprezecelea sezon al transforming show-ului, telespectatorii vor putea afla urmărind cea mai nouă gală „Te cunosc de undeva!“, sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1.

Show-ul transformărilor a adus o premieră absolută în acest sezon: fiecare membru al juriului poate acorda, o singură dată pe sezon, un bonus de 100 de puncte unui cuplu de artiști. Acest bonus acordat de membrii juriului poate produce schimbări drastice în clasament și poate influența întregul concurs.

Cele opt cupluri de artiști care intră în jocul transformărilor la „Te cunosc de undeva!“, în fiecare sâmbătă seara, sunt: Connect-R și Shift, Feli și Nicolai Tand, Jo și Liviu Teodorescu, Eliza și Cosmin Natanticu, Emilian și WRS, Rona Hartner și Johny Romano, Sore și Emma de la ZU şi Emi și Cuza.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Qatar, țara în care pierzi 1.000 de dolari și iei banii înapoi a doua zi: Reportaj cu un caz aproape ireal

2 Ce conținea sticluța din care a băut Simona Halep la US Open, când a fost prinsă dopată

3 „M-a pupat pe gură, m-a lins pe faţă, m-a înghesuit în geam de parcă eram un obiect la dispoziţia lui”

4 Avocata reținută pentru relații „speciale” cu interlopii, pusă sub control judiciar

5 Și doamna a „asexuat” cu Borcea?