Teatrul Excelsior reia spectacolele cu public în sală; ''Interzis sub 18 ani'', duminică, de la ora 19,00

Teatrul Excelsior reia spectacolele cu public în sală; ''Interzis sub 18 ani'', duminică, de la ora 19,00

Teatrul Excelsior a anunţat, vineri, că reia spectacolele cu public în sală începând de duminică, când este programată, de la ora 19,00, piesa "Interzis sub 18 ani" de Mihaela Michailov, regia Lenuş-Teodora Moraru.

Accesul se va face în limita a 30% din capacitatea sălii, în conformitate cu regulile în vigoare.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, "Interzis sub 18 ani" este spectacolul unei confruntări-elastic. "De o parte sunt copiii care vor să decidă pentru ei, copleşiţi la un moment dat de apăsarea propriilor lor decizii, de cealaltă parte sunt părinţii care trăiesc între semi-maturizare, absenţă temporară şi hiper-implicare în viaţa copiilor. Copii căutându-şi bezmetic un sens şi părinţii care le vor tot binele din lume. Doar că, uneori, "binele" îi încurcă pe toţi. Fiecare devine captiv într-un cerc de angoase care apasă tare", se arată în prezentare.

Pe 13 februarie, va fi prezentată, pe scena Sălii "Ion Lucian", comedia "O noapte furtunoasă", regizată de Stelian Milu, iar pe 14 februarie se va juca spectacolul "Arlecchino şi pierdutele iubiri" semnat de Enrico Bonavera.

Biletele pot fi achiziţionate online, prin intermediul platformei bilet.ro, www.bilet.ro/venue/teatrul-excelsior.

Teatrul Excelsior va continua şi activitatea desfăşurată în mediul online difuzând săptămânal, pe paginile de Facebook şi Instagram, dar şi pe canalul de Youtube, noi episoade din serialele "Vrăjitorul Ştie Tot" (dedicat copiilor), "Dicţionar Teatral Urban" (serial de comedie dedicat adolescenţilor) şi "IMPROVChallenge". AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

4 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

5 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?