Tecău și Rojer, calificați în semifinalele probei de dublu la Rotterdam (ATP)

Tecău și Rojer, calificați în semifinalele probei de dublu la Rotterdam (ATP)

Perechea alcătuită din tenismanul român Horia Tecău și olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat, vineri seara, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Rotterdam, dotat cu premii totale de 1.597.155 euro, după o victorie facilă, cu 6-3, 6-3, în fața cuplului Gilles Muller (Luxemburg)/Nenad Zimonjic (Serbia). Tecău și Rojer, principalii favoriți, au încheiat conturile în doar 58 de minute și și-au asigurat astfel un cec de 24.420 euro și 180 de puncte ATP.

În penultimul act al probei, cuplul româno-olandez va da piept cu perechea formată din germanul Philipp Petzschner (31 ani, 45 ATP la dublu) și din austriacul Alexander Peya (35 ani, 23 ATP), care a trecut în sferturi de Dominic Inglot (Marea Britanie) și Robert Lindstedt (Suedia), cu 6-3, 4-6, 10-4.

Tecău și Rojer sunt deținătorii titlului la Rotterdam, după ce anul trecut îi învingeau în finală pe Jamie Murray (Marea Britanie) și John Peers (Australia), cu 3-6, 6-3, 10-8. Tecău și Rojer au disputat finala de dublu și în 2014, fiind învinși de francezii Mickael Llodra/Nicolas Mahut, cu 6-2, 7-6 (4). Românul a mai pierdut o finală, în 2012, alături de suedezul Robert Lindstedt, în fața cuplului Mickael Llodra/Nenad Zimonjic (6-4, 5-7, 14-16).

AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”