Telenovelă cu un francez şi un model de videochat din România. Cum a fost ţepuit bărbatul însurat de studenta româncă

Telenovelă cu un francez şi un model de videochat din România. Cum a fost ţepuit bărbatul însurat de studenta româncă

O studentă de 26 de ani din Iaşi este cercetată sub control judiciar pentru şantaj după ce ar fi încercat să obţină, ilegal, bani de la un cetăţean francez.

Tânăra cercetată pentru şantaj a fost reţinută pentru 24 de ore de Poliţie însă, după audierile de la Parchet, a fost eliberată şi plasată sub control judiciar. Potrivit unor surse judiciare, ea îşi câştigă existenţa dezbrăcându-se în faţa calculatorului, fiind model la videochat.

Începând cu iulie 2019, Iulia C. ar fi avut mai multe sesiuni de videochat cu un bărbat însurat din Franţa. În timpul sesiunilor video, tânăra a salvat fotografii în care bărbatul apărea în ipostaze compromiţătoare.

Folosind acele imagini, tânăra l-a contactat pe francez pe Facebook şi i-a cerut bani, pentru a nu arăta materialele familiei sale. Şantajul a durat până în februarie 2020, când francezul a formulat plângere la Poliţia din România, prin intermediul unui avocat.

425 de euro a obţinut de la francez tânăra din România, înainte de a fi săltată de poliţişti şi dusă la audieri.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în perioada iulie 2019 – februarie 2020, o tânără, de 26 de ani, din municipiul Iaşi, prin intermediul reţelelor de socializare şi telefonic, ar fi ameninţat un bărbat cu divulgarea unor fotografii şi înregistrări intime ale acestuia, către membrii familiei şi alte persoane apropiate, solicitându-i în mai multe rânduri, în mod injust, diferite sume de bani, primind de la acesta 425 de euro”, au precizat reprezentanţii Poliţiei din Iaşi, conform Adevărul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 I-a mirosit pe ruși? / Adelin Petrișor a demisionat de la Euronews România cu doar câteva zile înainte de lansarea postului

2 „Toaleta de pe plajă a fost distrusă” / Mesajul ucrainenilor după un atac rusesc cu rachete Kalibr asupra Odessei

3 VIDEO Priviți, 7 lovituri „chirurgicale” aplicate de ucraineni unităților ruse ascunse printre casele unui sat

4 „Elitele GRU şi FSB cred că Putin a pierdut războiul. Ele văd o lovitură de stat ca pe o posibilitate realistă”

5 ULTIMA ORĂ Ministerul de Externe, replică dură pentru președinta Ungariei, care a pretins că îi reprezintă pe toți maghiarii