Telenovelă tragică în Turcia, cu un judecător și o soție în divorț

Telenovelă tragică în Turcia, cu un judecător și o soție în divorț

Un judecător de divorțuri din Turcia a fost ars cu ulei încins și înjunghiat de soția sa, după ce a amenințat că o va părăsi. Bărbatul aflase printr-un test de paternitate că nu este tatăl biologic al fiului soției sale. După ce l-a omorât, femeia s-a aruncat pe geam și a murit și ea la spital, din cauza rănilor.

Judecătorul Necmi Arslan, 54 de ani, a fost găsit mort în apartamentul său din Istanbul, unde locuia cu soția, Hande, 43 de ani, și cu băiatul lor în vârstă de 3 ani.

El a fost ucis de soția sa, după ce i-a arătat că are dovezi că nu este tatăl biologic al copilului, scrie presa turcă, potrivit The Mirror .

Necmi și Hande s-au îndrăgostit și au început o relație după ce s-au cunoscut, când femeia apelase la serviciile sale de avocat pentru a divorța de fostul ei soț.

Apoi femeia i-a spus că este însărcinată și că Necmi este tatăl, iar el a crezut-o și a luat-o de soție imediat după ce divorțul a fost încheiat.

Adevărul a ieșit însă la iveală când bărbatul a vrut să se treacă în acte ca fiind tatăl copilului, iar instanța i-a cerut un test ADN, care a arătat că, în proporție de 99,99%, tatăl copilului este fostul soț al femeii.

Anchetatorii cred că judecătorul a vrut să divorțeze de proaspăta sa soție și că cei doi s-au certat foarte tare, potrivit presei turce.

Apoi, brusc, femeia ar fi luat tigaia cu ulei încins de pe aragaz și a aruncat-o spre soțul ei, după care l-a înjunghiat de mai multe ori.

După ce și-a dat sema ce a făcut, femeia s-ar fi aruncat pe geam, de la etajul trei, iar mai târziu a murit la spital, din cauza rănilor suferite.

Ulterior s-a aflat că cei doi au decis să țină secretă sarcina femeii când au aflat că a rămas însărcinată. Hande i-a spus lui Arslan că el este tatăl, iar bărbatul i-a spus că o va lua de soție când divorțul ei va fi finalizat, a mai scris presa locală.

Mai mult, el ar fi insistat ca ea să păstreze sarcina.

Când Hande a născut, în acte a fost trecut ca tată fostul ei soț, pentru că divorțul nu era încă încheiat legal.

Apoi, când judecătorul Necmi Arslan a încercat să se treacă în acte ca fiind tatăl copilului, o instanță civilă i-a cerut un test ADN care să dovedească acest lucru.

Copilul a fost încredințat tatălui său biologic.



Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?