Teleorman: Bărbat din Alexandria, cercetat de poliţişti după ce ar fi violat şi sechestrat o tânără de 19 ani

Teleorman: Bărbat din Alexandria, cercetat de poliţişti după ce ar fi violat şi sechestrat o tânără de 19 ani

Un bărbat de 22 de ani este cercetat de poliţişti pentru viol şi lipsire de libertate, după ce o tânără de 19 ani a sunat, joi dimineaţă, la 112, anunţând că a fost violată şi este sechestrată într-o locuinţă din municipiul Alexandria, fără să precizeze adresa, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au reuşit să localizeze apelanta şi, în scurt timp, o echipă operativă a poliţiei din municipiu a descins într-un apartament situat la etajul al patrulea al unui bloc de locuinţe din oraş. Aici a fost găsită fata de 19 ani care ceruse ajutor la 112, cât şi bărbatul care ar fi violat-o şi sechestrat-o, un tânăr de 22 de ani din Alexandria. Locuinţa în care au fost găsiţi cei doi aparţine părinţilor presupusului agresor.

Bărbatul nu a opus rezistenţă în faţa oamenilor legii, fiind dus la sediul poliţiei pentru cercetări şi stabilirea situaţiei de fapt.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi lipsire de libertate, bărbatul urmând să fie prezentat parchetului pentru luarea măsurilor legale, conform IPJ. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...