Teleorman: Patru persoane, printre care un minor, bănuite că au sustras dintr-o benzinărie peste 22.000 de lei

Teleorman: Patru persoane, printre care un minor, bănuite că au sustras dintr-o benzinărie peste 22.000 de lei

Poliţiştii din Turnu Măgurele au fost sesizaţi, joi seara, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că, dintr-o benzinărie din municipiu, situată pe Şoseaua Alexandriei, a fost sustrasă suma de peste 22.000 de lei, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman.

Doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 34 şi 52 de ani, împreună cu un minor de 12 ani, toţi domiciliaţi în judeţul Teleorman, profitând de neatenţia angajaţilor benzinăriei care efectuau schimbul de tură, ar fi sustras suma de 22.600 de lei, după care au plecat cu un autoturism spre Alexandria, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Păşu.

Poliţiştii Serviciului Rutier au oprit autoturismul în trafic, pe raza comunei Crângu, situată pe DN 52, între Turnu Măgurele şi Alexandria. După ce au fost identificate, persoanele bănuite de comiterea furtului au fost conduse la audieri, a adăugat sursa citată.

Poliţiştii au întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost comisă fapta, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele. AGERPRES / (AS - autor: Victoriţa Cristian, editor: Karina Olteanu, editor online: Daniela Juncu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante