Tendința în nunţile din 2024, împrumutată din filme. Organizator: „Până acum era total invers“

Tendința în nunţile din 2024, împrumutată din filme. Organizator: „Până acum era total invers“

Când vine vorba despre nunţi, toţi tinerii căsătoriţi îşi doresc să aibă parte de o petrecere perfectă, de care să-şi amintească cu plăcere peste ani. De acest lucru ţin cont şi organizatorii, care încearcă să ţină pasul cu cerinţele clienţilor.

Tineri căsătoriţi SURSĂ Arhiva Adevărul

Astfel, aceştia au observat câteva schimbări importante în cerinţele tinerilor îndrăgostiţi şi declară că nunţile din 2024 vor fi diferite faţă de cele din anii precedenţi.

Nunţile de zi devin la modă printre români

Conform organizatorilor, foarte multe cupluri optează pentru nunţi de zi , dar şi pentru petreceri în aer liber.

,,În 2024, foarte multe cupluri caută să facă nuntă de zi , o petrecere care să nu dureze toată noaptea. Acest lucru este o noutate, deoarece până acum era total invers. Nunta de zi era un compromis acceptat de tinerii căsătoriţi. Totodată, avem foarte mulţi clienţi care aleg nunţile în aer liber, nunţile la piscină, într-un cadru relaxat, în care invitaţii să se simtă în largul lor. Practic, ne îndreptăm spre acele petreceri pe care le vedem în filme, în care oamenii adoptă o ţinută lejeră. Totodată, foarte mulţi miri încearcă să îşi organizeze atât cununia civilă, cât şi cununia religioasă în aer liber, într-o grădină superbă sau chiar la localul la care va avea loc petrecerea. Noi trebuie să ţinem cont de cerinţele lor şi să ne adaptăm noilor tendinţe", a precizat Carmen Marc, organizator de evenimente din Iaşi

Nuanţele deschise, la mare căutare

Decorul ales pentru cea mai importantă petrecere este un alt element luat în considerare de tinerii căsătoriţi. Astfel, aceştia au început să aleagă culori deschise, mai ales dacă nunta este organizată vara sau primăvara.

,,În funcţie de anotimp, clienţii noştri au anumite cerinţe. Cei mai mulţi optează pentru aranjamente din flori naturale, de culoare deschisă. Culorile deschise sunt la mare căutare, ele oferă senzaţia de relaxare, de căldură”, a mai spus Carmen Marc.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”