Tenis - Fed Cup: "Simona Halep a fost pur şi simplu prea puternică", scrie presa franceză

Tenis - Fed Cup: "Simona Halep a fost pur şi simplu prea puternică", scrie presa franceză

"Kristina Mladenovic a făcut tot ce a putut, dar Simona Halep a fost pur şi simplu prea puternică (6-3, 6-1)", scrie L'Equipe după ce Franţa este condusă cu 1-0 de România în semifinalele Fed Cup , sâmbătă, la Rouen.

Potrivit AFP, Halep "a învins-o logic" pe Mladenovic. "Constantă şi eficace, românca a surclasat o franţuzoaică prea inconstantă", adaugă agenţia franceză.

"Diferenţa a fost clară. Dacă Kristina Mladenovic a încercat mult timp să reziste în primul set, franţuzoaica a sfârşit prin a fi dominată de numărul doi mondial, Simona Halep", comentează France Info.

"Niciun miracol pentru Kristina Mladenovic", notează la rândul său Dicodusport.

În al doilea meci de simplu, Mihaela Buzărnescu o va înfrunta pe Caroline Garcia.

Semifinala Franţa - România se joacă pe o suprafaţă de zgură instalată în Palatul Sporturilor Kindarena din Rouen, cu o capacitate de 4.976 locuri, conform informaţiilor furnizate de organizatori. Echipa Franţei este compusă din Alize Cornet, Caroline Garcia, Pauline Parmentier, Kristina Mladenovic şi Fiona Ferro, iar selecţionata României este alcătuită din Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru.
AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria