Tenis - WTA: Jucătoarea belgiană Elise Mertens a câştigat Gippsland Trophy

Tenis - WTA: Jucătoarea belgiană Elise Mertens a câştigat Gippsland Trophy

Belgianca Elise Mertens, locul 20 în ierarhia tenisului feminin, a învins-o duminică, 6-4, 6-1, pe estoniana Kaia Kanepi, poziţia a 94-a în ierarhia internaţională, în finala turneului Gippsland Trophy (WTA 500), dotat cu premii totale de 565.530 dolari.

Elise Mertens, în vârstă de 25 de ani, a disputat a noua finală de simplu a carierei sale, ea câştigând şase dintre acestea. Ea a beneficiat sâmbătă de retragerea japonezei Naomi Osaka (N.3), care, accidentată la un umăr, a preferat să fie "prudentă".

Kaia Kanepi nu mai fusese într-o finală WTA din 2013. Estoniana de 35 de ani rămâne cu patru turnee câştigate în cariera sa. AGERPRES (AS/editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…