Tenis: A fost un meci foarte dificil, a declarat Halep după victoria din turul I la Australian Open

Tenis: A fost un meci foarte dificil, a declarat Halep după victoria din turul I la Australian Open

Românca Simona Halep, numărul unu mondial în tenisul feminin, a declarat că meciul său de debut la Australian Open, cu tânăra Destanee Aiava, a fost unul foarte dificil şi a comparat-o pe australianca de 17 ani cu Serena Williams.

Halep, principala favorită la Melbourne, a fost nevoită să salveze două mingi de set la 5-2 pentru Aiava, dar a câştigat în cele din urmă cu 7-6 (5), 6-1, după ce a suferit o uşoară entorsă la gleznă în setul secund.

''A fost un meci foarte dificil, ea (Aiava, n. red.) a jucat foarte bine, a lovit foarte tare mingea şi nu a fost simplu să am ritm la începutul partidei'', a declarat Halep, citată de Reuters. ''Am revenit şi am crezut că pot câştiga şi am făcut tot ce am putut pentru asta. Am suferit o mică accidentare, nu ştiu cum este. Aştept să văd după recuperare, pentru că acum sunt încălzită şi nu simt'', a mai spus Halep.

Aiava, care a primit un wildcard după un turneu de calificare câştigat luna trecută, a demonstrat în primul set de ce e privită ca o mare speranţă a Australiei. Câteva lovituri în forţă ale australiencei au amintit de campioana en titre de la Melbourne, americanca Serena Williams.

''Este foarte talentată, are forţă şi cred că va fi o jucătoare foarte bună. Seamănă puţin cu Serena, loveşte tare mingea, este o fată puternică şi cu siguranţă va fi bună în viitor'', a afirmat Simona Halep.

Halep, care a părăsit turneul Australian Open din primul tur la patru din cele şase participări, de alte două ori ajungând în sferturile de finală, va evolua în turul al doilea contra canadiencei Eugenie Bouchard.
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?