Tenis: Agresorul cehoaicei Petra Kvitova riscă 12 ani de închisoare

Tenis: Agresorul cehoaicei Petra Kvitova riscă 12 ani de închisoare

Agresorul jucătoarei cehe de tenis Petra Kvitova, rănită la o mână la domiciliul său în urma unei lovituri de cuţit în 2016, riscă până la 12 ani de închisoare, a anunţat Parchetul Brno, citat de AFP.

Kvitova a fost nevoită să renunţe la competiţie timp de cinci luni pentru a-şi vindeca mâna stângă grav rănită.

"Actul de acuzare a fost depus oficial vineri împotriva unui bărbat de 33 de ani, care are legătură cu agresarea unei femei la Prostejov, pe data de 20 decembrie 2016", a indicat un purtător de cuvânt al Parchetului.

Agresorul, care a fost arestat în luna mai, în urma unui denunţ anonim, fiind identificat ulterior de Kvitova, riscă între cinci şi 12 ani de închisoare fermă.

Kvitova, nr.4 mondial, a reuşit să se apere în faţa atacului agresorului comis la domiciliul său din Prostejov (Cehia). Ea a fost rănită la cele cinci degete de la mâna stângă, cea cu care ţine racheta, fiindu-i afectaţi şi nervii. Gravitatea rănilor suferite a necesitat o operaţie de aproape patru ore.
AGERPRES (editor: Vlad Constantinescu, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...