Tenis: Alexander Zverev, învins în optimi la Australian Open de Milos Raonic

Tenis: Alexander Zverev, învins în optimi la Australian Open de Milos Raonic

Tenismanul german Alexander Zverev, numărul patru mondial şi lider al noii generaţii, a fost învins de canadianul Milos Raonic (17 ATP), cu 6-1, 6-1, 7-6 (7/5), luni, la Melbourne, în optimile de finală ale turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului.

Zverev (21 ani), care s-a înclinat în mai puţin de două ore de joc (1 h 59 min), nu reuşeşte să confirme la turnee de Mare Şlem unde a jucat un singur sfert de finală, anul trecut la Roland Garros. Luni a disputat prima sa optimi de finală la Melbourne.

Germanul, care a câştigat, totuşi, Turneul Campionilor, în toamnă, a fost practic inexistent în primele două seturi, adjudecate de Raonic (28 ani) cu 6-1, 6-1, dar a jucat mai bine în al treilea, cedat în tiebreak.

Raonic, finalist la Wimbledon în 2016, îl va înfrunta în sferturi pe croatul Borna Coric (12 ATP) sau pe francezul Lucas Pouille (31 mondial).
AGERPRES (editor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...