Tenis: Alexandra Cadanțu, calificată în semifinalele turneului WTA de la Bol

Tenis: Alexandra Cadanțu, calificată în semifinalele turneului WTA de la Bol

Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanțu s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Bol (Croația), dotat cu premii totale de 115.000 dolari, după ce a dispus în sferturi de grecoaica Maria Sakkari, cap de serie numărul opt, cu 6-4, 6-0.

Cadanțu (27 ani), ajunsă pe locul 235 în clasamentul WTA, după ce pe 1 iunie 2014 se afla pe 59, s-a impus într-o oră și 30 de minute în fața unei adversare de 21 de ani, aflată pe locul 99 în ierarhia mondială.

Alexandra trece printr-o formă foarte bună în ultima vreme, revenind în circuitul WTA, după o lungă perioadă presărată cu accidentări și rezultate modeste.

Alexandra Cadanțu și-a asigurat un cec de 6.000 de dolari și 57 de puncte WTA, iar în penultimul act o va înfrunta pe învingătoarea dintre Mandy Minella (Luxemburg), a doua favorită, și Katerina Bondarenko (Ucraina), cap de serie numărul șase.

Tot vineri, Cadanțu va juca în sferturile probei de dublu, alături de Prarthana Thombare (India), favoritele numărul patru urmând să le înfrunte pe Tereza Mrdeza (Croația) și Tamara Zidansek (Slovenia).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Adrian Drăguț, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…