Tenis: Alexandra Cadanţu s-a calificat în optimile turneului ITF de la Toronto

Tenis: Alexandra Cadanţu s-a calificat în optimile turneului ITF de la Toronto

Jucătoarea română de tenis Alexandra Cadanţu s-a calificat, marţi, în optimile de finală ale turneului ITF de la Toronto (Canada), dotat cu premii totale de 80.000 de dolari, după ce a dispus cu 6-4, 6-2 de americanca Tori Kinard.

Cadanţu (28 ani, 271 WTA) va avea un meci mult mai dificil în turul secund, contra principalei favorite, Katerina Kozlova. Cadanţu a câştigat singurul său meci cu Kozlova (24 ani, 104 WTA), în 2013, în primul tur la Poitiers, cu 6-4, 6-3.

În alte meciuri din primul tur la Toronto, Andreea Ghiţescu (venită din calificări) a fost învinsă de americanca Usue Maitane Arconada, cu 6-3, 7-5, iar Alexandra Damaschin (lucky loser) a fost întrecută cu 2-6, 7-5, 6-3 de ucraineanca Daşa Lopateţkaia.

La dublu, Cadanţu şi Elena Bogdan, campioane la Bucureşti în 2014, s-au calificat în sferturi, după 6-2, 6-1 cu cuplul canadian Alexandra Mikhailuk/Layne Sleeth. În sferturi, româncele vor înfrunta favoritele numărul trei, Tara Moore (Marea Britanie)/Conny Perrin (Elveţia).
AGERPRES (autor: Mihai Ţenea, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale