Tenis: ''Am din nou dureri la picior'', a explicat Nadal după eliminarea de la Roma (ATP)

Tenis: ''Am din nou dureri la picior'', a explicat Nadal după eliminarea de la Roma (ATP)

Jucătorul spaniol de tenis Rafael Nadal, numărul 4 mondial, a explicat că are "din nou dureri la picior", după meciul pierdut joi, în optimile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Roma în faţa canadianului Denis Shapovalov (16 ATP), cu 1-6, 7-5, 6-2, cu zece zile înaintea debutului competiţiei de la Roland Garros, informează AFP.

"Nu m-am accidentat, sunt un jucător care trăieşte cu această accidentare. Nu este nimic nou. Asta este", a adăugat el.

Nadal suferă de sindromul Muller-Weiss care antrenează o necroză a osului navicular. Această maladie rară este incurabilă şi din acest motiv jucătorul spaniol a fost nevoit să pună capăt sezonului 2021 în luna august, din cauza durerilor prea puternice.

El a revenit la începutul anului, cucerind trofeul la Openul Australiei, al 21-lea de Mare Şlem din carieră.

"Din păcate, cotidianul meu este dificil. Dar şi aşa, încerc să fac cât pot mai bine. Evident, uneori îmi vine greu să accept situaţia. Este frustrant uneori când nu mă pot antrena normal timp de mai multe zile. Dar astăzi am reînceput să sufăr la mijlocul setului doi, iar la un moment dat a devenit insuportabil", a adăugat el.

"Este o durere care vine şi pleacă. Uneori mai puternică, alteori mai puţin. Astăzi (joi), a fost mai rău. Nu ştiu cum va fi peste două zile, peste o săptămână. Efectiv nu ştiu", a spus Nadal cu regret că a fost nevoit să părăsească turneul din capitala Italiei, unde viza al 11-lea titlu.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria