Tenis: Am fost un idiot, a afirmat rusul Daniil Medvedev după comportamentul nesportiv de la US Open

Tenis: Am fost un idiot, a afirmat rusul Daniil Medvedev după comportamentul nesportiv de la US Open

"Am fost un idiot", a afirmat, duminică, tenismanul rus Daniil Medvedev, care şi-a exprimat regretul pentru comportamentul său nesportiv de la US Open, care i-a atras antipatia publicului american, dar şi sancţiuni financiare din partea organizatorilor, informează AFP.

"Am făcut lucruri de care nu sunt mândru şi la care lucrez pentru a deveni un om mai bun pe teren, pentru că sunt convins că efectiv sunt o persoană bună în afara terenului", a declarat rusul într-un fel de autocritică.

Medvedev a fost amendat cu 9.000 de dolari după o ieşire nervoasă în meciul din turul 3 de la US Open, câştigat în faţa spaniolului Feliciano Lopez.

Jucătorul a primit 5.000 de dolari pentru conduită nesportivă şi 4.000 pentru un gest obscen, care nu i-a fost reproşat în cursul meciului, dar care a fost văzut pe ecranul gigant al terenului.

În primul set, în timp ce unul din copiii de pe margine i-a întins prosopul între două puncte, rusul, care nu-l vroia, i l-a smuls din mâini şi i l-a aruncat în faţă. Arbitrul i-a dat avertisment, dar de data aceasta rusul a aruncat cu racheta în direcţia scaunului său.

Scena s-a încheiat cu un gest obscen pe care publicul l-a putut vedea pe ecran.

"A fost un moment dificil, eram pe cale să pierd avantajul. Mă simţeam rău şi luasem calmante pentru durere", a spus Medvedev la finalul partidei.

În trei meciuri, Medvedev a primit trei amenzi: 7.500 dolari în primul tur, 2.500 în turul 2 şi 9.000 în turul 3.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Ţenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”