Tenis: Ana Bogdan - Privesc spre vârf cu încredere

Tenis: Ana Bogdan - Privesc spre vârf cu încredere

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan, care luni a intrat în premieră în top 100 în clasamentul WTA, a afirmat pe pagina sa de Facebook că priveşte spre vârf cu încredere după această performanţă.

''Astăzi, 29 ianuarie 2018, am intrat pentru prima dată oficial în Top 100 WTA, pe poziţia 89. Este doar un prag, privesc spre vârf cu încredere!!! Este un nou moment în care gândul meu merge către familie, sponsori, echipă şi prieteni, datorită lor sunt aici!!!!'', a scris Ana Bogdan în reţeaua de socializare.

Ana Bogdan a reuşit un salt de 15 locuri în clasamentul WTA şi ocupă cea mai bună poziţie din carieră, după ce a ajuns până în turul al treilea la Australian Open, cea mai bună performanţă a sa la un turneu de Mare Şlem.

Săptămâna aceasta, Ana Bogdan va participa la turneului WTA de la Taipei, dar va avea un meci greu marţi, în prima rundă, cu principala favorită, chinezoaica Shuai Peng.

AGERPRES (AS/autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...