Tenis: Ana Bogdan a declarat forfait pentru turneul WTA de la Roma

Tenis: Ana Bogdan a declarat forfait pentru turneul WTA de la Roma

Jucătoarea română de tenis Ana Bogdan a anunţat, miercuri, pe pagina sa de Facebook că nu va putea juca la turneul WTA de la Roma din cauza unei accidentări.

''Din păcate, nu voi putea participa anul acesta la Roma, un turneu la care mi-am dorit tare mult sa joc, din cauza unei accidentări la cotul drept, apărute în timpul ultimului meci de la Madrid'', a scris Ana Bogdan în reţeaua de socializare amintită.

Ana Bogdan a fost învinsă de Kristyna Pliskova (Cehia) cu 3-6, 7-5, 6-2, sâmbătă, în ultima rundă a calificărilor pentru accederea pe tabloul principal de simplu al turneului WTA de la Madrid.

Şi americanca Serena Williams a anunţat, miercuri, că nu va participa la turneul din capitala Italiei.

Turneul WTA de la Roma se va desfăşura în perioada 14-20 mai, anul trecut titlul fiind cucerit de ucraineanca Elina Svitolina, după 4-6, 7-5, 6-1 în finala cu Simona Halep.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu