Tenis: Andreea Mitu, calificată în optimile turneului futures de la Antalya

Tenis: Andreea Mitu, calificată în optimile turneului futures de la Antalya

Jucătoarea română de tenis Andreea Cristina Mitu s-a calificat, miercuri, în optimile de finală ale turneului futures de la Antalya, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari, după ce a dispus cu 6-3, 6-1 de compatrioata sa Andreea Ghițescu.

Mitu (25 ani) este la primul său turneu din luna noiembrie. Andreea Mitu, principala favorită, ocupă locul 238 în clasamentul mondial al simplu, după ce în iunie 2015 se afla pe cea mai bună poziție din carieră, locul 68.

Andreea Mitu, care va juca în optimi cu chinezoaica Shou Na Mu (16 ani), venită din calificări, a obținut o victorie și la dublu, alături de Andreea Ghițescu, 6-2, 6-1 cu perechea israeliană Yarden Akler/Inbar Cohen. Adversarele din sferturi vor fi Georgia Andreea Crăciun și belgianca Antje Rubbrecht.

În optimi la simplu s-a mai calificat Georgia Crăciun, după 6-3, 6-1 cu Arina Folț (Uzbekistan), și Daiana Negreanu, 6-1, 6-0 cu Ziyu Wang (Chian).

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”