Tenis: Andreea Mitu, calificată în sferturile turneului ITF de la Sao Paulo

Tenis: Andreea Mitu, calificată în sferturile turneului ITF de la Sao Paulo

Jucătoarea română de tenis Andreea Mitu, principala favorită a turneului ITF de la Sao Paulo (Brazilia), dotat cu premii totale de 25.000 de dolari, s-a calificat în sferturile de finală, după ce a dispus cu 6-0, 6-2 de unguroaica Reka-Luca Jani.

Mitu (24 ani, 107 WTA) a avut nevoie de doar 53 de minute pentru a-și asigura victoria în fața unei adversare (24 ani, 241 WTA) în fața căreia a mai câștigat de două ori, ambele dăți în 2014, în calificări la Trnava (75.000 dolari), cu 5-7, 6-2, 6-0, și în optimi la Sofia (25.000 dolari), cu 7-5, 6-1.

În sferturi, Andreea Cristina Mitu o va întâlni pe franțuzoaica Myrtille Georges (25 ani, 195 WTA), cap de serie numărul șase.

Joi vor evolua în optimi celelalte două românce, Ana Bogdan (cap de serie numărul trei) contra jucătoarei spaniole Paula Badosa Gibert și Sorana Cîrstea (cap de serie numărul opt) împotriva italiencei Martina Caregaro.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...