Tenis: Andreea Prisăcariu a câştigat al doilea titlu ITF consecutiv din carieră

Tenis: Andreea Prisăcariu a câştigat al doilea titlu ITF consecutiv din carieră

Jucătoarea română de tenis Andreea Prisăcariu a câştigat, duminică, al doilea său titlu ITF de simplu din carieră, la Tabarka (Tunisia), turneu dotat cu premii totale de 15.000 de dolari, după ce săptămâna precedentă se impusese în acelaşi loc.

Prisăcariu (19 ani), aflată pe locul 939 în ierarhia mondială, a dispus în primul tur de Costanza Traversi (Italia), cu 6-1, 6-0, în optimi a învins-o pe Noelia Bouzo Zanotti (Spania), cu 6-1, 6-1, cu acelaşi scor s-a impus şi în sfertul de finală cu kazaha Ekaterina Dmitricenko, a treia favorită, în semifinale a învins-o pe portugheza Francisca Jorge, principala favorită, cu 6-4, 6-4, iar în finală a întrecut-o pe italianca Aurora Zantedeschi, cu 2-6, 6-2, 6-1.

Românca mai are un titlu ITF la dublu, obţinut tot anul acesta, la Antalya.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?