Tenis: Andreea Roşca, Gabriela Ruse şi Miriam Bulgaru au primit wild-card-uri pentru BRD Bucharest Open

Tenis: Andreea Roşca, Gabriela Ruse şi Miriam Bulgaru au primit wild-card-uri pentru BRD Bucharest Open

Jucătoarele Andreea Amalia Roşca, Elena Gabriela Ruse şi Miriam Bianca Bulgaru au primit wild-card-urile ediţiei 2018 a turneului feminin de tenis BRD Bucharest Open (WTA), care va avea loc în perioada 16-22 iulie la Arenele BNR din Capitală, potrivit site-ului competiţiei.

Anul trecut Irina Bara şi Jaqueline Cristian i s-au alăturat Gabrielei Ruse pe lista wild-card-urilor.

În vârsta de 19 ani, Miriam Bulgaru ocupa locul 437 la simplu şi are un bilanţ de 14 victorii şi 6 înfrângeri în acest sezon, în care a câştigat un turneu futures la Curtea de Argeş, al treilea ei titlu ITF al carierei, după o finală cui Andreea Mitu.

Tot în vârsta de 19 ani, Andreea Roşca are un sezon impresionant, ea adunând deja patru titluri în turnee futures de 15.000 de dolari. După ce la finalul anului trecut era pe locul 919, Andreea ocupă acum locul 258, având un bilanţ de 44 de victorii şi 8 înfrângeri anul acesta.

Elena Gabriela Ruse (20 ani) a debutat în circuitul WTA chiar la Bucureşti, anul trecut, când a reuşit prima victorie a carierei într-un turneu WTA. Anul acesta a reuşit să acceadă pe tabloul principal la Wimbledon, unde s-a înclinat în faţa valoroasei jucătoare poloneze Agnieszka Radwanska în primul tur, după ce a avut şase mingi de meci.

Tragerea la sorţi a tabloului principal de simplu al turneului BRD Bucharest Open 2018 are loc sâmbătă, la ora 15,00.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...