Tenis: Angelique Kerber, învinsă în optimi la Dubai (WTA)

Tenis: Angelique Kerber, învinsă în optimi la Dubai (WTA)

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber, a cincea favorită, a fost învinsă de taiwaneza Su-Wei Hsieh cu 5-7, 6-4, 6-0, miercuri, în optimile de finală ale turneului WTA de la Dubai (Emiratele Arabe Unite), dotat cu premii totale de 2.828.000 dolari.

Pentru Hsieh a fost a patra sa victorie în faţa unei jucătoare din top 10 WTA, ea câştigând şi în faţa Simonei Halep anul trecut la Wimbledon, când românca era lider mondial.

Kerber (31 ani, 7 WTA), semifinalistă anul trecut la Dubai, a avut procentaje mici la serviciu, 56% puncte cu primul şi 40% cu al doilea. Germanca se impusese în ambele confruntări anterioare cu Hsieh (33 ani, 31 WTA), în 2013 la Madrid, în primul tur, cu 3-6, 6-3, 6-2, şi anul trecut în optimi la Australian Open, cu 4-6, 7-5, 6-2.

Hsieh va juca în sferturi cu învingătoarea dintre Karolina Pliskova (Cehia), a patra favorită, şi americanca Alison Riske.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Teodor Ciobanu, editor online: Ady Ivaşcu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”