Tenis: Angelique Kerber, Nr. 2 mondial, eliminată în optimile de finală la Australian Open

Tenis: Angelique Kerber, Nr. 2 mondial, eliminată în optimile de finală la Australian Open

Jucătoarea germană de tenis Angelique Kerber, Nr. 2 mondial, a fost eliminată în optimile de finală ale Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, fiind întrecută cu 6-0, 6-2, în 56 de minute, de americanca Danielle Collins, locul 35 mondial, care nu a câştigat niciodată până acum un meci la o competiţie de Grand Slam, duminică la Melbourne.

Collins, în vârstă de 25 de ani, va juca cu o altă americancă, Sloane Stephen (Nr. 5), sau cu rusoaica Anastasia Pavliucenkova (Nr.44) pentru un loc în penultimul act.


Foto: (c) Mark Schiefelbein / AP


Într-o altă partidă din optimile de finală, rusoaica Maria Şarapova, fost lider mondial acum pe 30, a fost eliminată de australianca Ashleigh Barty (Nr.15) în trei seturi, 4-6, 6-1, 6-4, duminică la Melbourne.

Pentru un loc în semifinale, Barty, calificată în premieră în sferturile unui turneu major, o va întâlni pe cehoaica Petra Kvitova, Nr.6 mondial, care a trecut de americanca Amanda Anisimova (17 ani), cu 6-2, 6-1.
AGERPRES (editor: Vlad Constantinescu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /