Tenis: Ashleigh Barty şi-a apărat titlul la Miami Open; Bianca Andreescu, nevoită să abandoneze

Tenis: Ashleigh Barty şi-a apărat titlul la Miami Open; Bianca Andreescu, nevoită să abandoneze

Jucătoarea australiană Ashleigh Barty a câştigat ediţia 2021 a turneului WTA 1000 de la Miami, dotat cu premii totale de 3.260.190 dolari, în urma abandonului canadiencei Bianca Andreescu, la scorul de 6-3, 4-0 în favoarea numărului unu mondial.

Foto: (c) RHONA WISE / EPA


Barty, 24 ani, laureata ultimei ediţii de la Miami (2019), care nu a mai jucat din februarie 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, a fost în control în finala cu Bianca Andreescu, cap de serie 8, care la scorul de 6-3, 3-0 a primit îngrijiri medicale la glezna dreaptă, înainte de a abandona după ce a pierdut următorul ghem.

Foto: (c) RHONA WISE / EPA


''Ştiu că s-a vorbit mult despre clasament, dar eu nu am jucat deloc anul trecut şi nu mi-am îmbunătăţit punctele mele. Da, nu am pierdut puncte, dar nici nu am câştigat pentru că nu am jucat deloc. Au fost fete care au avut şansa de a câştiga mai multe puncte, aşa că eu simt că merit pe deplin locul meu în partea de sus a clasamentului'', a declarat Barty după meci.

Australianca plănuieşte să joace săptămâna viitoare la Charleston, înainte de a merge în Europa, la Stuttgart.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cine era femeia găsită moartă într-un geamantan, în Oradea

2 Nea ăsta e comisarul de poliție Cosmin Popovici, cu apartament în Spania și nenumărate proprietăți în țară / Nu poate justifica 1,3 milioane lei

3 Trebuie să vedeți asta / Va fi doar o chestiune de timp până când flagelul va ajunge în Europa...

4 Andrei Caramitru / Ghinea, Barna, Drulă și Moșteanu. Cam ăștia. Plus Cioloș. Trebuie să plece…

5 Posibil război civil în Ucraina și un nou pas al Rusiei spre Gurile Dunării, două dintre consecințele înghețării ostilităților în țara vecină