Tenis: Ashleigh Barty şi-a apărat titlul la Miami Open; Bianca Andreescu, nevoită să abandoneze

Tenis: Ashleigh Barty şi-a apărat titlul la Miami Open; Bianca Andreescu, nevoită să abandoneze

Jucătoarea australiană Ashleigh Barty a câştigat ediţia 2021 a turneului WTA 1000 de la Miami, dotat cu premii totale de 3.260.190 dolari, în urma abandonului canadiencei Bianca Andreescu, la scorul de 6-3, 4-0 în favoarea numărului unu mondial.

Foto: (c) RHONA WISE / EPA


Barty, 24 ani, laureata ultimei ediţii de la Miami (2019), care nu a mai jucat din februarie 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, a fost în control în finala cu Bianca Andreescu, cap de serie 8, care la scorul de 6-3, 3-0 a primit îngrijiri medicale la glezna dreaptă, înainte de a abandona după ce a pierdut următorul ghem.

Foto: (c) RHONA WISE / EPA


''Ştiu că s-a vorbit mult despre clasament, dar eu nu am jucat deloc anul trecut şi nu mi-am îmbunătăţit punctele mele. Da, nu am pierdut puncte, dar nici nu am câştigat pentru că nu am jucat deloc. Au fost fete care au avut şansa de a câştiga mai multe puncte, aşa că eu simt că merit pe deplin locul meu în partea de sus a clasamentului'', a declarat Barty după meci.

Australianca plănuieşte să joace săptămâna viitoare la Charleston, înainte de a merge în Europa, la Stuttgart.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale