Tenis: Australian Open rămâne la Melbourne în 2022, conform directorului său Craig Tiley

Tenis: Australian Open rămâne la Melbourne în 2022, conform directorului său Craig Tiley

Craig Tiley, directorul Australian Open, a promis că va face totul pentru a păstra primul Grand Slam al anului la Melbourne şi în 2022, după ce au apărut zvonuri privind mutarea lui, transmite Reuters.

Televiziune publică ABC a anunţat luni că în concordanţă cu o previziune guvernamentală, graniţele Australiei vor fi închise până la mijlocul anului 2022, ceea ce ar putea forţa mutarea turneului la Dubai sau Doha, pentru ca jucătorii să nu mai treacă printr-o perioadă de carantină.

Tiley, care a supravegheat o carantină strictă de 14 zile pentru jucători şi oficiali la ediţia din ianuarie, susţine că nu există planuri pentru transferul turneului de la Melbourne.

''Va continua aici la Melbourne, vom face lucrurile să meargă şi va avea loc în ianuarie. Vom găsi o cale pentru a primi într-o bulă jucătorii care în prezent călătoresc în lume. Noi suntem singura ţară în care carantina este impusă. Vom găsi o cale să rezolvăm asta'', a declarat Tiley în presa australiană.

Oficialul australian a adăugat că a acumulat o mare experienţă în modul de a plănui un turneu la începutul anului în contextul pandemiei de coronavirus, iar Australian Open a fost un succes completat de prezenţa fanilor, uneori în număr limitat.

''Cei doi inamici, adunările în masă şi călătoriile internaţionale, COVID nu a permis acestor două lucruri să se întâmple, iar aceştia au fost pilonii succesului nostru. Să evităm acest lucru a fost o provocare. Există multe speculaţii despre 2022, dar va fi acelaşi drum pe care vom merge. Ne-am simţit de parcă am escaladat Everestul, dar acum ne regăsim în tabăra de bază. Dar unul dintre lucrurile pozitive este că avem cel puţin o cale, din cauză că am mers deja pe ea'', a adăugat Tiley.
AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…