Tenis: Benoit Paire, adversarul lui Marius Copil în primul tur la Roland Garros

Tenis: Benoit Paire, adversarul lui Marius Copil în primul tur la Roland Garros

Tenismanul român Marius Copil îl va înfrunta pe francezul Benoit Paire în prima rundă a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, potrivit tragerii la sorţi efectuate joi seara la Paris, informează site-ul oficial al competiţiei.

Aceasta va fi prima confruntare dintre Copil (28 ani, 81 ATP) şi Paire (30 ani, 51 ATP).

Copil se află la a treia participare pe tabloul principal de la Roland Garros, dar în 2017 a fost învins în primul tur de spaniolul Albert Ramos-Vinolas, în patru seturi, iar anul trecut a fost învins tot în prima rundă, în cinci seturi (arădeanul a avut 2-0 la seturi), de italianul Marco Cecchinato, care a ajuns ulterior în semifinale.

Principalul favorit, sârbul Novak Djokovic, va juca în primul tur contra polonezului Hubert Hurkacz, iar spaniolul Rafael Nadal, deţinătorul titlului şi al doilea favorit, va debuta contra unui adversar venit din calificări. Elveţianul Roger Federer, cap de serie numărul trei, va juca în prima rundă împotriva italianului Lorenzo Sonego.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Irina Giurgiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”