Tenis: Bianca Andreescu şi-a reluat antrenamentele

Tenis: Bianca Andreescu şi-a reluat antrenamentele

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, revelaţia primei părţi a sezonului în circuitul profesionist feminin de tenis, şi-a reluat antrenamentele miercuri, la mai mult de o lună după ce a fost constrânsă să abandoneze la Miami, din cauza unei accidentări la umărul drept, relatează AFP.

''Back to business. După câteva săptămâni de repaus şi convalescenţă pentru a se trata la umărul drept, Bianca Andreescu a efectuat un antrenament uşor pe terenurile de la Toronto'', a anunţat federaţia canadiană pe contul său de Twitter.

Tennis Canada a publicat şi un clip video cu numărul 23 mondial la antrenament.

Andreescu, 18 ani, a făcut senzaţie în luna martie, când a câştigat primul său titlu, la Indian Wells, după ce a beneficiat de un wildcard (invitaţie), o premieră în istoria turneului californian.

Jucătoarea născută în Canada din părinţi români se afla mai jos de locul 100 mondial la începutul anului, dar a jucat, spre surpriza generală, finala turneului de la Auckland, după ce a trecut de daneza Caroline Wozniacki şi americanca Venus Williams .

Accidentată la umărul drept, Andreescu a fost nevoită să abandoneze în optimile de finală ale turneului de la Miami.

Bianca Andreescu trebuia iniţiat să joace la turneul de la Madrid Madrid (4-11 mai), dar s-a retras, iar revenirea în circuit se va produce la Roma (13-19 mai). AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

4 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

5 Un articol despre ce se întâmplă în India...