Tenis: Brazilianca Beatriz Haddad Maia, adversara Simonei Halep în turul al doilea la Australian Open

Tenis: Brazilianca Beatriz Haddad Maia, adversara Simonei Halep în turul al doilea la Australian Open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep o va înfrunta pe brazilianca Beatriz Haddad Maia în runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului, după ce sportiva sud-americană a întrecut-o pe Katie Volynets (SUA) cu 3-6, 6-2, 6-3, marţi, la Melbourne.

Haddad Maia (25 ani, 83 WTA) a avut nevoie de două ore şi 10 minute pentru a obţine victoria în faţa numărului 176 mondial.

Halep (31 ani), numărul 15 WTA, a trecut marţi de poloneza Magdalena Frech cu 6-4, 6-3, la a 12-a sa participare consecutivă la primul Grand Slam al anului.

Halep şi Haddad Maia s-au întâlnit până acum o singură dată, în 2017, în turul al doilea la Wimbledon, românca impunându-se cu 7-5, 6-3.

Simona Halep, care în urmă cu ceva mai mult de o săptămână câştiga un turneu WTA 250 la Melbourne (al 23-lea titlu din carieră), a declarat după meciul de marţi că nu este la cel mai bun nivel al său.

"Nu cred că sunt la cel mai înalt nivel al meu, cum am fost în trecut, dar mă simt bine. Sunt încrezătoare că jocul este bun, mişcarea e bună, iar mentalitatea este destul de puternică'', a comentat Halep, citată de site-ul turneului Australian Open.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Mihai Dragomir, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...