Tenis: Caroline Wozniacki, eliminată în sferturi de finală la Sankt Petersburg (WTA)

Tenis: Caroline Wozniacki, eliminată în sferturi de finală la Sankt Petersburg (WTA)

Jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki, liderul mondial, a fost eliminată vineri de rusoaica Daria Kasatkina, 7-6 (2), 6-3, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Sankt Petersburg (Rusia), dotat cu premii totale de 733.900 dolari.

Wozniacki a redevenit de curând lider mondial după ce a detronat-o pe românca Simona Halep, pe care a învins-o în finala turneului de Mare Şlem de la Australian Open. Turneul din fosta capitală imperială este primul la care participă după victoria de la Melbourne.

La Sankt Petersburg, Kasatkina, cap de serie N.8 şi locul 23 WTA, o va întâlni în semifinale pe jucătoarea franceză Kristina Mladenovic, nr. 10 mondial şi cap de serie nr. 4, care a trecut, cu 6-4, 6-3, de Katerina Siniakova (Cehia).

În cealaltă semifinală, o altă jucătoare din Cehia, Petra Kvitova, fost N. 2 mondial, acum locul 29 WTA, va primi replica germancei Julia Goerges, cap de serie nr. 5.

În sferturi, Kvitova spulberat-o pe favorita nr. 2, letona Jelena Ostapenko (6 WTA), cu 6-0, 6-2. Goerges a dispus cu 6-3, 6-3 de rusoaica Elena Rîbakina.
AGERPRES (autor: Mircea Lazaroniu; editor: Adrian Drăguţ, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...