Tenis: Câștigătorii din întrecerile juniorilor la Melbourne, printre laureați, canadianca de origine română Bianca Andreescu

Tenis: Câștigătorii din întrecerile juniorilor la Melbourne, printre laureați, canadianca de origine română Bianca Andreescu

La Melbourne s-au încheiat și întrecerile din turneul juniorilor din cadrul Australian Open, printre laureații de anul acesta figurând și o jucătoare canadiană de origine română, Bianca Andreescu, învingătoare la dublu, alături de Carson Branstine (SUA), cu 6-1, 7-6 (4), în fața cuplului polonez Maja Chwalinska/Iga Swiatek.

Venită cu părinții în Canada de la cea mai fragedă vârstă, Bianca Andreescu, o admiratoare a Simonei Halep, a fost cooptată în lotul de junioare al Canadei de la Toronto, fiind, la 16 ani, una dintre marile speranțe ale circuitului feminin.

Cel mai spectaculos succes, însă, la această competiție a tinerilor jucători, l-a avut ucraineanca Marta Kostiuk, care a cucerit titlul la simplu la numai 14 ani, dispunând în finală de Rebeka Masarova (Elveția), cu 7-5, 1-6, 6-4.

Iată celelalte rezultate ale finalelor juniorilor: simplu masculin: Zsombor Piros (Ungaria) — Yshai Oliel (Israel) 4-6, 6-4, 6-3; dublu băieți: Yu Hsiou Hsu (Taipei)/Lingxi Zhao (China) — Finn Reynolds (Noua Zeelandă)/Duarte Vale (Portugalia) 6-7(8), 6-4, 10-5.

AGERPRES (editor: Teodora Oprea, editor online: Evelin Ceciu)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”