Tenis: Cosac - Niculescu, Begu și Cârstea au confirmat participarea la Bucharest Open, Simonei Halep îi rezervăm un wild card

Tenis: Cosac - Niculescu, Begu și Cârstea au confirmat participarea la Bucharest Open, Simonei Halep îi rezervăm un wild card

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, a declarat că jucătoarele Monica Niculescu (50 WTA), Sorana Cârstea (62 WTA) și Irina Begu (68 WTA) au confirmat deja participarea la BRD Bucharest Open (17-23 iulie), în timp ce pentru Simona Halep (2 WTA) a rezervat un wild card, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

"Deocamdată, la turneul WTA BRD Bucharest Open și-au anunțat participarea Irina, Sorana și Monica. Am avut o discuție cu Simona cu mult timp înainte de închiderea listelor și regulamentul unui astfel de turneu permite unei jucătoare clasate în primele 20 în lume să primească un wild card. Așa că am vorbit cu Simona și o să-i rezervăm un wild card", a declarat Cosac, la premierea câștigătorilor turneului Inedit Open Tour de la Curtea de Argeș.

Președintele FRT a explicat că prezența Simonei Halep la turneul de la București depinde și de parcursul pe care îl va avea la Wimbledon. "Este posibil să vină și ea. Din cele 3 ediții ale BRD Bucharest Open, Simona a câștigat două și sunt convins că își va face timp să vină să participe, pentru că îi place să joace în fața propriilor suporteri. Depinde însă și de parcursul ei la Wimbledon", a adăugat Cosac.

Turneul BRD Bucharest Open, dotat cu premii în valoare de 226.750 de dolari, se va desfășura în perioada 17-23 iulie la Arenele BNR din Capitală.

AGERPRES (AS-autor: Marius Țone, editor: Adrian Drăguț)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...