Tenis: Cristina Dinu a câştigat al doilea turneu consecutiv în Antalya (ITF)

Tenis: Cristina Dinu a câştigat al doilea turneu consecutiv în Antalya (ITF)

Jucătoarea română de tenis Cristina Dinu a câştigat, duminică, al doilea său turneu ITF consecutiv la Antalya, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.

Dinu (28 ani, 547 WTA) a trecut în finală, cu 6-3, 6-4 de Zoe Kruger (Africa de Sud), o jucătoare de 18 ani, aflată pe locul 739 în lume.

Românca a învins-o în primul tur pe italianca Beatrice Ricci, cu 6-2, 6-1, în optimi s-a impus în faţa rusoaicei Diana Demidova, cu 6-2, 7-5, în sferturi a dispus de elveţianca Ylena In-Albon, a cincea favorită, cu 6-4, 7-6 (5), iar în penultimul act a câştigat clar în faţa suedezei Fanny Oestlund, cap de serie numărul şase, cu 6-1, 6-2.

Cristina Dinu, care în weekend-ul precedent câştigase ambele titluri la Antalya, a ajuns la 20 de titluri ITF la simplu şi 25 la dublu.
AGERPRES (AS-autor: Mihai Ţenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...