Tenis: Cristina Dinu a câştigat ambele titluri la Antalya (ITF)

Tenis: Cristina Dinu a câştigat ambele titluri la Antalya (ITF)

Jucătoarea română de tenis Cristina Dinu a câştigat ambele titluri, la simplu şi dublu, în turneul ITF de la Antalya, dotat cu premii totale de 15.000 de dolari.

Dinu (28 ani, 590 WTA) a învins-o în finala de simplu, duminică, pe brazilianca Gabriela Ce (28 ani, 262 WTA), principala favorită, cu 6-3, 6-0, după o oră şi 26 de minute.

Românca o mai învinsese pe jucătoarea sud-americană şi la prima lor confruntare, în 2015, în optimi la Bad Saulgau (Germania), cu 6-3, 6-4.

Dinu a început turneul cu o victorie în faţa favoritei numărul doi, Berfu Cengiz (Turcia), cu 6-2, 6-2, apoi a trecut în optimi de rusoaica Iulia Avdeeva, cu 4-6, 6-1, 6-0, în sferturi a dispus de suedeza Fanny Ostlund, a şasea favorită, cu 6-3, 7-6 (2), iar în semifinale a câştigat cu 6-1, 7-6 (0), în faţa rusoaicei Polina Leikina.

Sâmbătă, în finala de dublu, Cristina Dinu şi partenera sa, nimeni alta decât Gabriela Ce, s-au impus cu 7-5, 6-1 în faţa germancelor Katharina Hering/Natalia Siedliska.

Cristina Dinu, care mai câştigase în martie un turneu ITF la Antalya, a ajuns la 19 titluri la simplu, iar la dublu are 25.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...