Tenis de masă: Elizabeta Samara, calificată în șaisprezecimile Mondialelor din China

Tenis de masă: Elizabeta Samara, calificată în șaisprezecimile Mondialelor din China

Jucătoarea română Elizabeta Samara s-a calificat în șaisprezecimile de finală ale probei de simplu din cadrul Campionatelor Mondiale de tenis de masă de la Suzhou (China), miercuri, după ce a învins-o pe germanca Nina Mittelham cu 4-2 (13-11, 13-15, 11-3, 11-7, 9-11, 11-9), într-o partidă din turul al doilea. În faza următoare, Samara o va înfrunta pe taiwaneza Cheng I-Ching, pe care a învins-o în 2008 în singurul lor meci direct, cu 4-2, în sferturile probei de tineret Under-21 la Volkswagen Open — Korea.

În alte meciuri din turul al doilea al probei feminine, Bernadette Szocs a fost învinsă cu 4-0 (11-6, 11-8, 11-3, 11-6) de chinezoaica Liu Shiwen, a doua favorită, în timp ce Camelia Poștoacă a fost întrecută cu 4-0 (11-9, 11-9, 11-6, 11-2) de spaniola de origine chineză Yanfei Shen.

Tot marți, singurul român rămas în competiția masculină, Adrian Crișan, îl va înfrunta pe ungurul Adam Pattantyus în turul al doilea la simplu. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

5 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?