Tenis de masă: Preşedintele FRTM, Cristinel Romanescu, ales în Consiliul Director al ETTU

Tenis de masă: Preşedintele FRTM, Cristinel Romanescu, ales în Consiliul Director al ETTU

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis de Masă, Cristinel Romanescu, a fost ales, miercuri, în Consiliul Director al federaţiei europene de specialitate, ETTU, la Congresul de alegeri organizat online, informează FRTM pe site-ul său oficial.

ETTU a organizat primul Congres online ca urmare a situaţiei provocate de pandemia de coronavirus care nu a permis deplasarea delegaţiilor la Varşovia, Polonia, locul în care ar fi trebuit să se desfăşoare în mod normal.

Aleşi pentru un mandat de patru ani, membrii Consiliului Director al ETTU în relaţia cu Federaţia Internaţională de Tenis de Masă sunt: Igor Levitin (Rusia), Pedro Moura (Portugalia), Jorgen Persson (Suedia), Claude Bergeret (Franţa), Cristinel Romanescu (România), Lucjian Blaszczyk (Polonia), Heike Alhert (Germania), Aleksandar Karakasevic (Serbia) şi Sonja Grefberg (Finlanda).

În funcţia de preşedinte a fost ales rusul Igor Levitin, iar în cea de prim vicepreşedinte portughezul Pedro Moura.

De asemenea, cei cinci noi vicepreşedinţi sunt Heike Alhert (Germania), Vladimir Samsonov (Belarus), Sonja Grefberg (Finlanda), Ina Josepsone (Letonia) şi Miguel Vicens (Franţa).

Cristinel Romanescu a ocupat până la aceste alegeri funcţia de vicepreşedinte al Federaţiei Europene de Tenis de Masă (ETTU).
AGERPRES (AS-editor: Marius Ţone, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?