Tenis: Dominika Cibulkova, deținătoarea titlului, eliminată în turul 2 la Eastbourne

Tenis: Dominika Cibulkova, deținătoarea titlului, eliminată în turul 2 la Eastbourne

Jucătoarea de tenis din Slovacia Dominika Cibulkova, deținătoarea titlului, a fost eliminată în primul meci disputat la turneul WTA pe iarbă de la Eastbourne (Marea Britanie), dotat cu premii totale de 753.900 dolari, fiind învinsă luni, în turul 2, de britanica Heather Watson cu 7-5, 6-4.

Dominika Cibulkova (28 ani, nr. 9 mondial), locul 4 WTA la începutul lunii aprilie, traversează o perioadă mai delicată de la accidentarea suferită la încheietura unei mâini acum două luni și jumătate. Ea a înregistrat luni, în turul 2 la Eastbourne, a șasea înfrângere în opt meciuri. Heather Watson, 25 de ani, nr. 126 mondial, s-a impus într-o oră și 42 de minute.

Aceasta este a treia înfrângere suferită de Cibulkova în fața unei jucătoare care nu figurează în Top 100, după germanca Antonia Lottner (161 WTA) și tunisianca Ons Jabeur (114 WTA).

Heather Watson, care obține a doua victorie din carieră în fața unei jucătoare din Top 10, va juca în optimile de finală cu învingătoarea din meciul care le opune pe belgianca Elise Mertens și rusoaica Anastasia Pavliucenkova.

AGERPRES (autor: Teodora Oprea, editor: Mircea Lazaroniu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”