Tenis: Elena Gabriela Ruse, a treia jucătoare română calificată în optimi la BRD Bucharest Open

Tenis: Elena Gabriela Ruse, a treia jucătoare română calificată în optimi la BRD Bucharest Open

Elena Gabriela Ruse a devenit a treia jucătoare română, după Jaqueline Cristian și Irina Begu, calificată în optimile de finală ale turneului BRD Bucharest Open, dotat cu premii totale de 226.750 dolari, ea învingând-o, marți, în turul 1 pe bulgăroaica Isabella Șinikova (289 WTA) cu 6-2, 6-1.

Jucătoarea română în vârstă de 19 ani, intrată pe tabloul principal grație unui wild card, a avut nevoie de doar 56 de minute pentru a se impune. Ea și-a adjudecat astfel 3.310 dolari și 30 de puncte WTA.

Elena Gabriela Ruse (302 WTA) o va întâlni în optimile de finală pe Carla Suarez Navarro din Spania, favorita numărul 2 la câștigarea turneului de la Arenele BNR.

AGERPRES (editor: Marius Țone, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”