Tenis: Elina Svitolina, prima finalistă a Turneului Campioanelor

Tenis: Elina Svitolina, prima finalistă a Turneului Campioanelor

Jucătoarea ucraineană de tenis Elina Svitolina s-a calificat în finala Turneului Campioanelor, învingând-o în trei seturi, 7-5, 6-7 (5/7), 6-4, pe olandeza Kiki Bertens, sâmbătă la Singapore.

Svitolina, cap de serie numărul 6 la această competiţie, la care participă pentru al doilea an consecutiv, se va lupta duminică pentru trofeu cu câştigătoarea celei de-a doua semifinale, în care se vor înfrunta Sloane Stephens (Statele Unite) şi Karolina Pliskova (Cehia).

În vârstă de 24 ani, Svitolina a cucerit trei titluri pe parcursul acestui sezon, la Brisbane, Dubai şi Roma. La Singapore, ea a câştigat toate cele trei partide din grupa sa, înainte de a se impune în faţa lui Kiki Bertens, cea care a înlocuit-o la Turneul Campioanelor pe românca Simona Halep, numărul unu mondial, nevoită să declare forfait din cauza problemelor la spate. AGERPRES (editor: Mihai Dragomir, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Turcii intră surprinzător pe Autostrada Transilvania, pe tronsonul unde lucrează românii de la UMB!