Tenis: Emma Răducanu - Azi nu cred că am jucat aşa de bine, dar am luptat şi am reuşit să câştig

Tenis: Emma Răducanu - Azi nu cred că am jucat aşa de bine, dar am luptat şi am reuşit să câştig

Jucătoarea de tenis Emma Răducanu a declarat, marţi seara, după ce a învins-o pe slovena Polona Hercog în primul tur al turneului Transylvania Open, că în acest meci nu a jucat bine, dar cu toate acestea a luptat şi a reuşit să câştige.

"O să încerc să vorbesc cu un pic în română şi, dacă nu pot, voi schimba în engleză. Azi am avut un meci foarte dificil, ea (n.r. - Polona Hercog) a fost foarte tare. Eu nu am jucat foarte bine azi, dar am câştigat. Iar acum simt foarte multă bucurie. Cred că am avut un adversar foarte dificil şi experimentat... Nu cred că am jucat aşa de bine, dar am luptat şi am reuşit să câştig. A fost foarte greu să revin după primul set, pentru că ea are un serviciu foarte bun, iar eu nu am reuşit să returnez aşa de bine azi", a spus jucătoarea britanică la postul DigiSport 2.

Emma Răducanu s-a arătat bucuroasă de faptul că are ocazia să joace pentru prima oară în ţara tatălui ei. "Mulţumesc foarte mult, turneul este foarte bine organizat. Îmi place România foarte mult şi mă simt ca acasă aici. Înseamnă foarte mult pentru mine să pot juca în ţara tatălui meu, am amintiri foarte plăcute de aici. Mulţumesc tuturor pentru suportul oferit azi. Eu sunt un pic tristă pentru că nu sunt spectatori în tribune, dar atunci când am ajuns aici şi am făcut primele antrenamente am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea publicului", a menţionat ea.

Referitor la partida cu Ana Bogdan din turul următor, Răducanu a afirmat: "Nu am jucat cu Ana Bogdan până acum, dar am vorbit cu ea, este o fată foarte drăguţă şi veselă. Sunt însă sigură că va fi un meci foarte greu şi de abia aştept să joc".

Jucătoarea britanică de origine română Emma Răducanu a obţinut, marţi seara, prima sa victorie după titlul câştigat la US Open, 4-6, 7-5, 6-1 cu slovena Polona Hercog, în runda inaugurală a turneului de tenis Transylvania Open (WTA 250), dotat cu premii totale de 235.238 de dolari şi care e găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca.

Răducanu (18 ani, 23 WTA), a treia favorită a turneului de la Cluj-Napoca, va juca în optimile de finală contra Anei Bogdan.
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

* Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /