Tenis: Emma Răducanu - Să joc împotriva Simonei Halep la Cluj ar fi extraordinar, ar fi un adevărat test pentru mine

Tenis: Emma Răducanu - Să joc împotriva Simonei Halep la Cluj ar fi extraordinar, ar fi un adevărat test pentru mine

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu a declarat, joi seara, într-o conferinţă de presă, că ar fi extraordinar să joace împotriva Simonei Halep, în semifinalele turneului Transylvania Open, precizând că meciul ar fi un "adevărat test" pentru a vedea nivelul la care se află în acest moment.

"Pentru mine urmează un meci foarte dificil, mâine, cu Marta (n.r. - Marta Kostiuk)... nu ştiu, e destul de departe să mă gândesc acum, dar să joc împotriva Simonei Halep aici ar fi extraordinar. Ar fi un adevărat test pentru a vedea unde sunt să joc împotriva unei campioane. Este un idol pentru mine şi este o plăcere numai să o văd jucând. Ieri a fost prima oară când am văzut-o jucând din tribună. Este o inspiraţie pentru mine, sper să ajung şi eu la nivelul ei într-o zi", a spus Răducanu.

Răducanu s-a arătat bucuroasă de faptul că tatăl său, de origine română, o urmăreşte din tribune la Transylvania Open.

"Înseamnă foarte mult pentru mine faptul că tata este alături de mine la acest turneu în ţara lui. El de obicei nu călătoreşte cu mine, însă fiind vorba despre România a venit, nu putea să rateze această ocazie. Mă bucur că este aici, nu a fost cu mine la New York (n.r. - la US Open), dar acum poate trăi alături de mine experienţa unui turneu. Mai ales în România, unde amândoi ne simţim foarte bine şi am fost întâmpinaţi cu bucurie", a adăugat jucătoarea britanică.

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, campioana de la US Open, s-a calificat în sferturile de finală ale turneului Transylvania Open (WTA 250), dotat cu premii totale de 235.238 de dolari şi care e găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca, după ce a învins-o joi pe Ana Bogdan cu 6-3, 6-4.

În sferturile de finală, Emma Răducanu (18 ani, 23 WTA) o va înfrunta pe ucraineanca Marta Kostiuk (19 ani, 55 WTA), a şasea favorită.
AGERPRES (V, AS-autor: Marius Ţone, editor: Mihai Ţenea, editor online: Ady Ivaşcu)

*** Mai multe imagini pe AGERPRES FOTO


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA